alt text here

Visionshuset

Det handler om arbejdsglæde


Er medarbejdernes performance og produktivitet af største betydning for virksomhedens resultater? Så er det afgørende, at omgivelserne, medarbejderne befinder sig i, giver størst mulig inspiration og arbejdsglæde i det daglige arbejde. Visionshuset på Visionsvej 51-53 i Aalborg tilbyder et kreativt og nyskabende arbejdsmiljø, der giver kunderne - der bl.a. består af nogle af landets førende rådgivende ingeniør-, arkitekt- og revisionsvirksomheder - de optimale rammer til lange arbejdsdage med et højt, personligt output.

Visionshuset er tegnet af den visionære kunster Marco Evaristti i samarbejde med KPF Arkitekter, og er en moderne og inspirerende flerbrugerejendom bygget i eksklusive materialer og med en spændende arkitektur. Hver dag mærker kunderne, at ejendommen er bygget på en ambition om at skabe den mest inspirerende arbejdsplads, hvor nytænkning, fokus, fordybelse og kreativitet er i højsædet.

At lejemålene strækker sig fra 710 til 4.875 m2 giver stor mangfoldighed blandt ejendommens kunder, hvilket skaber en spændende dynamik - ikke mindst i fællesfaciliteterne, hvor medarbejdere fra de forskellige virksomheder mødes uformelt.

Visionshusets fællesfaciliteter består af et stort produktionskøkken med en lækker medarbejderkantine, veludstyrede mødelokaler med moderne AV-udstyr og fuld service og forplejning til møder. En avanceret IT-portal holder styr på booking af mødelokaler, bestilling af serviceydelser fra køkkenet, menuplaner m.v..

Visionshuset ligger i et af Aalborgs bedst kendte områder – Eternitten – med facade direkte mod Østre Allé. Placeringen tæt ved Aalborgs primære trafikknudepunkt giver særdeles gode til- og frakørselsmuligheder til midtbyen, universitetsområdet og motorvejsnettet. Placeringen tilbyder også god tilgængelighed for offentlig transport.

Med Visionshuset som arbejdsplads er man garanteret stor medarbejdertilfredshed og -effektivitet. Signalværdien i at bo i denne ejendom udstråler, at man er en moderne, nytænkende virksomhed med et højt, kvalificeret output.

LOADING...