alt text here

Mikado House

Det handler om omstillingsevne


For virksomheder i hastig udvikling er evnen til at omstille sig afgørende for de resultater, de skaber i markedet. Mikado House i Ørestad, København, tilbyder stor fleksibilitet og et utal af forskellige løsningsmodeller som løbende kan tilpasses vores kunders behov og udvikling.

Mikado House er en moderne og inspirerende flerbrugerejendom bygget på en filosofi om at skabe de ultimative rammer for networking, vidensdeling og synergiskabende fællesskaber.

Lejemålene strækker sig fra 755 til 3.710 m2 på en etage, og det er muligt at skræddersy lokalerne, så der kan vælges mellem f.eks. cellekontorer, storrumskontor, stillerum, mødelokaler, loungeområder m.m.

Fællesfaciliteterne er i særklasse i Mikado House. I midten af den V-formede bygning er et imponerende atrium med et fælles, uformelt arbejdsområde med bl.a. intern café, møde-lounges, fælles mødecenter og touch down-pladser, hvor husets brugere mødes på tværs af virksomheder og professioner. Stueetagen rummer desuden lækker personalerestaurant, dagligvarebutik, fitnesscenter og café.

Beliggenheden i Københavns universitetskvarter er optimal, kun 2,5 km fra Rådhuspladsen, med nem adgang til motorvejsnettet, lufthavnen, Øresundsbroen samt offentlig transport. Islands Brygge Metro Station ligger lige om hjørnet. Sammen med muligheden for egne p-pladser i kælder eller gadeplan, giver det medarbejderne en effektiv transport til og fra arbejde uden unødig spildtid.

Mikado House som virksomhedsadresse signalerer moderne, dynamiske virksomheder i rivende udvikling. Det er ofte agile, fleksible, omstillingsparate og markedsorienterede virksomheder, der vælger Mikado House, og medarbejderne nyder, at rammerne også afspejler de værdier, de selv står for. Investeringen ved at bo i en af Københavns mest fleksible kontorejendomme kommer mangefold igen i form af omstillingsevne, styrket image, øget effektivitet, højere produktivitet og større arbejdsglæde.

LOADING...