alt text here

Det handler om image

Case: Langebrogade 1-3


For mange virksomheder er identitet, omdømme og image af stor betydning for de resultater, de skaber i markedet. Ejendommen Langebrogade 1-3 tilbyder vores kunder en stærk udstråling og et sikkert boost til deres image.

Langebrogade 1-3 er i dag en af Københavns mest synlige og markante kontorejendomme. Den velkendte historie om De Danske Sukkerfabrikkers tidligere hovedsæde, den iøjnefaldende og karakteristiske arkitektur i pakhusstil, samt den fremtrædende placering i første parket til Københavns havn er alt sammen med til at gøre denne ejendom helt unik.

Langebrogade 1-3 giver vores kunder en stor stolthed ved at kunne fremvise de imponerende lokaler og faciliteter til deres kunder og samarbejdspartnere. Samtidigt er de inspirerende lokaler, den indbydende kantine og det lækre fitnesscenter med til at sikre høj medarbejdertilfredshed og produktivitet.

Beliggenheden centralt i København, tæt på offentlige transportmidler og med gode parkeringsforhold, giver medarbejderne en effektiv transport til og fra arbejde uden unødig spildtid.

Adgangen til de spændende rekreative områder direkte til vandet i København er med til at øge trivslen og arbejdsglæden hos medarbejderne.

På trods af den lange historie er Langebrogade 1-3 i dag en moderne flerbrugerejendom med alle nødvendige faciliteter, hvilket giver vores kunder en stor fleksibilitet og utallige muligheder for at opfylde deres behov.

Investeringen i at bo på en af Københavns bedste adresser kommer mangefold igen i form af styrket image, øget effektivitet, højere produktivitet og større arbejdsglæde.

LOADING...